#TELLATALE WITH WAHAJ ALI

Soaring high in the success of Mahetamam, Wahaj Ali is quickly becoming a small screen favourite.

People Pakistan exclusively chats with Wahaj on work, life at television and a lot more!

Q1. How does it feel as MaheTamam is coming to an end?

Ans. Mahetamam has been one of my favourite shows of mine so definitely really sad thats it going to end soon. We had an amazing time shooting for it, lots of memories so definitely thats what I’m going to miss the most.

Q2. Do you think MaheTamam has been your most special role till date?

Ans. It has been a really challenging role for me, a fun challenge but I think most special will be some else 🙂

Q3. How was it working with Ramsha Khan?

Ans. Working with Ramsha has been an absolute pleasure, I didn’t knew that we’ll actually end up becoming such good friends and that is what exactly translates onscreen.

Q4. How different Haiwaan is going to be from your previous shows?

Ans. Haiwaan is actually centered around a very serious social issue with love story in the backdrop and thats what I’m really excited about. It has a very strong social message for the public and I really hope we are successful in conveying it to the audience at large.

Q5. Do you think you’ll be venturing into films?

Ans. Honestly right now my plate is full with television and some amazing scripts so I would really like to focus and put all my attention on television for now.

And now some rapid fire questions!

Q1. Any hidden talent?

Ans. I write stories

Q2. Your all time favourite book

Ans. Alchemist

Q3. An actor whose work has influenced you recently

Ans. Ranbir Kapoor in Sanju for sure

Q4. Which director you would want to work with in future?

Ans. So many actually, Cant choose one

Q5. If you weren’t in television then you would be?

Ans. I would have been teaching.

 

Stay tuned to People Pakistan for more exclusive celebrity content!

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *